Den mest innovativa, pålitliga och multifunktions minilastaren som finns på marknaden idag är multione kompaktlastare. MultiOne är tillverkad och designad i Italien och har 40-års erfarenhet av banbrytande teknik när det kommer till minilastare. Företaget CSF MultiOne erbjuder ett komplett sortiment som består av avancerad hydraulik, Yammar och Kubota motorer och avancerad hydraulik. 

Maximera produktiviteten med MultiOne minilastare

För den som vill maximera produktiviteten borde MultiOne kompaktlastare vara det självklara valet. Den kan användas i flera olika branscher som markanläggning, jordbruk, offentligt underhåll och konstruktion. Sortimentet består av flera olika modeller som väger allt mellan 390 kg och 2,14 ton. Oavsett vilka krav du sätter på din minilastare när det kommer till körhastighet, motoreffekt, lyfthöjd och hydraulik, kommer det garanterat finnas en lösning som matchar de behov du har. Dessutom finns det över 170 tillbehör till den här multifunktions minilastare.

MultiOne kompaktlastare är väldigt mångsidig och ser till att det finns en lösning på de flesta uppgifterna. Med över 170 tillbehör kan delar som skadats eller har blivit utnötta enkelt och snabbt bytas ut. Genom att mekanisera stora mängder av arbete kan dyra arbetskostnader reduceras. Maskinerna har hydrauliska snabbkopplingssytem vilket gör att byten av redskap kan ske på ett effektivt och snabbt sätt. Kompaktlastare från MultiOne skiljer sig från konkurrenterna inom flera områden som teknik, smidighet, design och användarvänlighet. Dessutom blir räckvidden enorm med en utskjuten teleskoparm. Letar du efter ett redskap som ska kunna utföra de flesta uppgifter borde du kika in de olika modellerna av minilastare från MultiOne.